Computer Service Hengelo

Wat kan ik het beste aanschaffen?

Uw apparatuur is aan vervanging toe, maar u weet niet precies wat u nodig heeft en wat al die technische informatie betekend ? Neem dan contact met ons op, wij leggen het u graag in duidelijk begrijpbare taal uit en kunnen tevens de volledige aanschaf verzorgen.

Wij hebben een nieuwe website, klik hier.

Wij vinden, dat als een winkel iets verkoopt deze ook zelf over het product moet beschikken (zodat ze ervaringen met u kunnen delen), vandaar dat Computer Service Hengelo veel apparatuur ook zelf intern gebruikt. Op deze manier, kunnen wij u het beste helpen bij de aanschaf van de desbetreffende apparatuur.

Voor de zakelijke markt ?

Computer Service Hengelo kan u ook helpen bij bedrijfskritische beslissingen op het gebied van techniek. Wij beschikken zelf over hoogwaardige computer apparatuur, zodat wij u het beste kunnen ondersteunen. Indien gewenst ? kunnen wij zelfs de volledige levering voor u verzorgen.

Of u nu een eenmanszaak of grootzakelijk bent ? geen probleem, wij staan graag voor u klaar, zodat ook u als tevreden klant bij ons de deur uit loopt.

Voor meer informatie betreffende grootzakelijk, willen wij u graag verwijzen naar onze moeder firma: Bredero-IT.


Hulp nodig?

074-2470420*

* tot 17.00 uur bereikbaar tenzij u VIP bent.

E-mail:

info@computerservicehengelo.nl

Waarom ons?

- Dagelijks tot 20.00 bereikbaar
- no-cure = no-pay*
- Onderdeel van Bredero-IT
- Eigen magazijn
- Meestal zelfde dag gerepareerd
- Gratis haal/breng service